FAQ No

> Storsand camping >

FAQ No

 • Når er campingen åpen?

  Campingen er åpent i sesongen 2024 fra 8.mai til 1.september.
  Utenfor sesongen kan man leie vakre gårdsleiligheter i Hovedhuset og Stabburet (minimum 1 uke). Send en mail til [email protected] og du vil motta et uforpliktende pristilbud.

 • Åpningstider:

  Sesongen 2024 åpner 8.mai.
  Høysesong: 21.juni – 22.august

  Resepsjonen er åpen fra 08:00-23:00 i høysesongen, og 09:00-22:00 i lavsesong.

 • Kan man kjøre inn og ut av campingen etter stengetid?

  Nei. I sesongen er bommen stengt mellom 23:00 og 06:00. Ved ankomst til campingen etter 23:00 kan man parkere på grusbanen utenfor resepsjonen.

  Vi har sovende nattevakt på campingen hvis det er behov for hjelp og/eller det oppstår nødsituasjoner.

 • Kan jeg ha med hund inn på hytta? Pris?

  Ja, firbente er tillatt på våre hytter. Pris (uavhengig av lengde på leieperiode) er et engangsbeløp på 180.- per hytte.

  Husdyr er dessverre ikke tillatt i Hovedhuset eller Stabburet.

 • Kan vi sjekke inn på hytta etter stengetid?

  Ja, så lenge det blir avtalt på forhånd kan man sjekke inn på hytta etter stengetid. Ta kontakt via telefon på ankomstdag for arrangering av dette.

  Stengetid resepsjon: 23:00 i høysesong (21.juni – 22.august 2024), og 22:00 utenfor.

  I høysesong er bommen inn til campingplassen stengt, og man kan dessverre kan ikke kjøre inn på området. Bilen parkeres derfor utenfor på grusplassen utenfor resepsjonen og man går inn på området.

 • Kan vi sjekke inn med campingvogn/bobil etter stengetid?

  Nei, man kan dessverre ikke kjøre inn på området etter stengetid. Nattevakt kan ikke åpne bommen for innkjøring etter 23:00.

  Vi har oppstillingsplasser utenfor bommen. Om man ønsker å bruke plassen utenfor området over natten, kan dette avtales med resepsjonen på forhånd.

 • Hvordan betaler jeg?

  Betaling skjer ved ankomst i resepsjonen. Du kan bruke kontanter eller kort. Vi støtter mange typer kort. f.eks Mastercard, Maestro, VPay og VISA.

 • Hva trenger jeg å ta med?

  Alle hyttene med har madrasser, dyner og puter. Ta gjerne med eget sengetrekk, putevar og laken.

  I resepsjonen kan man kjøpe engangssengetrekk eller låne hotellsengetøy. Man kan selvsagt ta med sovepose om man ønsker.

 • Hva er det på hyttene av kjøkkenutstyr?

  Alle hyttene med innlagt vann har et enkelt utvalg kjøkkenutstyr (glass, kopper, bestikk, asjetter, div redskaper, vannkoker). For de andre hyttene kan man låne kjøkkenutstyr i resepsjonen, uten ekstra kostnad, f.eks. kasseroller, stekepanner, bestikk og asjetter osv.

 • Kan jeg lade EL-bil?

  Det er dessverre ikke tillatt å lade EL-bil på caravanuttaket. Det er hurtigladere tilgjengelig på Malvik Senteret som ligger 4 km unna campingen.

 • Hvordan er kollektivtransporten til og fra Trondheim?

  Bussholdeplassen finner du like ved innkjøringen til campingen. Bussen går 1-4 ganger i timen, fra tidlig morgen til rundt midnatt.
  I helgene er det også nattbuss.

  Lørdag og søndag morgen er første avgang noe senere enn i ukedagene. Last ned AtB-appen for billetter og detaljerte reiseforslag.

 • Kan jeg ta buss fra campingen til Værnes?

  Bussholdeplassen finner du like ved innkjøringen til campingen, men i motsatt retning av Trondheim. Buss 70 til Stjørdal går 1-4 ganger i time, fra tidlig morgen til rundt midnatt.
  I helgene er det også nattbuss.

  Lørdag og søndag morgen er første avgang noe senere enn i ukedagene. Det er ikke flybussen, men vanlig rutebuss som passerer oss.

 • Kan vi booke spesifikk plass?

  Det er dessverre ikke mulig å reservere spesifikk plass på området, plass tildeles ved ankomst. Her er det første mann til mølla!