Personvernerklæring

> Storsand Camping > Personvernerklæring


1 Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

1.1 Kontaktskjemaer

På dette nettstedet benytter vi kontaktskjemaer for generelle spørsmål, og for å be om tilbud på aktiviteter. Skjemaene sendes inn via Piotnet Forms, og kun autoriserte ansatte ved Storsand camping har tilgang til den informasjonen som vi mottar (navn, mobilnummer og e-postadresse).

1.2 Informasjonskapsler (cookies)

På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Fortsett å bruk siden som normalt om du godtar dette.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. 
Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Google Analytics-cookien er en førsteparts-cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 26 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

1.3 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nettstedet kan inneholde innebygd innhold fra YouTube (Google). Les Googles retningslinjer for personvern her. 

1.4 Reservasjoner online

Vi kan bruke flere databehandlere for å kunne leverer våre tjenester til deg, og disse databehandleravtalene sikrer at våre leverandører behandler personopplysningene iht denne personvernerklæringen.

På dette nettstedet benytter vi oss av Visbook’s tjenester for å gjøre reservasjoner online. Når du søker etter ledige rom, eller klikker på «book»-knappen på nettstedet, sendes du bort fra storsandcamping.no, og videre til Visbook’s online løsning. 

Visbook AS er leverandør og utvikler av vårt bookingsystem Visbook AS. Visbook AS egen personvernerklæring.

Når du gjør en reservasjon online mottar vi den informasjonen du sender inn til oss (navn, e-post, telefonnummer og hjemland). Kun autoriserte ansatte ved Storsand camping har tilgang til den informasjonen. Telefonnummer og e-post benyttes kun i tilfeller der vi ønsker å gi informasjon som påvirker oppholdet ditt, og informasjonen er sikkert lagret i vårt bookingsystem.

1.5 Analyse

Informasjon som samles inn via informasjonskapsler, samt ikke-personlig informasjon du sender inn til oss via reservasjoner online (hjemland), benyttes for å gjøre markedsanalyser internt i bedriften. Analyseprogrammene har ikke tilgang til personlig informasjon, slik at du som enkeltperson ikke kan spores.

2. Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter til de følgende formålene (dersom du har gitt ditt eksplisitte samtykke):

- For å behandle dine reservasjoner og bestillinger (booking betaling).
- For å levere bestilte tjenester aktiviteter (F.eks. til samarbeidspartnere som skal selge deg tilleggstjenester som eksempelvis ulike aktivteter)
- Vi bruker tredjeparter for å levere og drifte tjenestene våre, som for eksempel IT-leverandører, markedsføringsbyrå, kreditt- og debetkort selskaper og leverandører kontrolltjenester mot svindel. Alle slike tredjeparter må ha tilstrekkelig beskyttelse for personopplysningene dine og kun behandle dem i samsvar med instruksene våre og GDPR-forordningen forøvrig.
 - Om du har reservert plass på noen av aktivitetene på nettstedet vårt, deler vi personopplysningene dine med den aktuelle tilbyderen, vår samarbeidspartner. Der benyttes opplysningene for å bekrefte deltakelse på gitt aktivitet.

Ikke-personlige opplysninger som nasjonalitet, antall gjestedøgn, og lignende, deles med Statistisk Sentralbyrå (SSB).

3. Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Personopplysningene lagres våre systemer, som eksempelvis Visbook (bookingsystem), Office365 (e-post og filtjeneste) og i andre lignende tjenester.

Personopplysningene dine vil bli tatt vare på så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene for personvern eller så lenge dette er nødvendig for å etterleve lovpålagte plikter og for å løse eventuelle uoverensstemmelser.

4. Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du som person har flere rettigheter etter personopplysninger regelverket.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

Dersom du ønsker innsyn i vår behandling av dine persondata kan du sende oss en epost til post@storsandcamping.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi kommer til å be deg bekrefte din identitet eller be deg oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette må vi gjøre for å forsikre oss om at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du alternativt klage til Datatilsynet i Norge. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider.

5. Behandling av personopplysninger for øvrig.

Ved konkurranser eller andre aktiviteter som du kan delta på vil vi behandle personopplysninger som navn og kontaktinformasjon når dette er nødvendig for eksempelvis å registrere hvem som deltar, og deretter trekke ut en eller flere vinner. Vi vil så langt det er mulig informere konkret om dette ved din deltakelse i konkurranser eller andre aktiviteter.

Dersom du kontakter oss eller på annen måte henvender deg til oss med forespørsler via vårt kontaktskjema eller direkte per e-post, vil vi behandle personopplysninger du gir så langt det er nødvendig for å besvare og loggføre din henvendelse. Grunnlaget for dette er legitime interesser eller for å oppfylle avtaler med deg eller besvare dine henvendelser.

6. Behandlingsansvarlig for personopplysninger

Storsand Gård AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger lagret i vårt sentrale system for booking og fakturering og internettsidene https://tretoppentrysil.no.

Storsand Camping AS er også behandlingsansvarlig for vår markedsføring og utsendelse av eposter til våre kunder og kontakter, samt annen digital markedsføring.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram