Trondheim (No)

> Storsand camping >

Trondheim (No)

Nidarosdomen

Nidarosdomen er en av de viktigste kulturelle og historiske landemerkene i Norge, med en historie som går tilbake til det 11. århundre. Besøkende kan beundre den intrikate detaljrikdommen i katedralens gotiske arkitektur og lære om dens rike historie gjennom guidede turer og utstillinger. Katedralen huser også flere kunstverk, inkludert glassmalerier, skulpturer og fresker.

Les Mer

Bakklandet

Bakklandet er en sjarmerende og pittoresk nabolag i hjertet av Trondheim, kjent for sine fargerike trehus og brosteinsbelagte gater. Besøkende kan spasere langs Nidelven og beundre den historiske arkitekturen mens de nyter en kopp kaffe på en av de mange koselige kafeene. Bakklandet huser også flere kunstgallerier, spesialbutikker og restauranter.

Les Mer

Kristiansten Festning

Kristiansten Festning i Trondheim er en historisk festning som ble bygget på 1600-tallet for å beskytte byen mot angrep fra svenske styrker. Besøkende har muligheten til å utforske festningens underjordiske passasjer og tunneler og lære om dens rike historie og militære betydning gjennom guidede turer. Festningen tilbyr også en fantastisk panoramautsikt over byen og fjorden.

Les Mer

Sverresborg

Sverresborg Museum er et friluftsmuseum som tar besøkende med på en reise gjennom Norges rike kulturhistorie. Museet viser rekonstruerte bygninger, inkludert tradisjonelle gårdshus og hjem, som representerer livet i Trondheim og Norge fra middelalderen til i dag. Besøkende kan utforske utstillinger, artefakter og interaktive skjermer som gir liv til fortiden. Sverresborg Museum en må-se attraksjon for alle som er interessert i norsk historie og kultur.

Les Mer
Sven-Erik Knoff – Foto Knoff

Pirbadet

Pirbadet er en av Norges største og mest moderne innendørs badeland. Med et bredt utvalg av aktiviteter som vannsklier, bølgebasseng, boblebad og vanlige bassenger, passer Pirbadet perfekt for både voksne og barn. I tillegg til badelandet kan du også benytte deg av treningsfasiliteter og et eget spa-område, som tilbyr ulike behandlinger og avslapningsmuligheter. Pirbadet har også ulike arrangementer og tilbud gjennom hele året.

Les Mer

Høyt & Lavt

Høyt og Lavt er en eventyrpark i Trondheim, Norge, som tilbyr spennende utendørsaktiviteter for alle aldre. Besøkende kan teste ferdighetene og motet sitt ved å takle hinderløyper, zip-linjer og høye tauutfordringer. Med over 80 forskjellige utfordringer, inkludert en barnebane, er Høyt og Lavt et flott sted for familier, venner og teambyggingsaktiviteter. Parken har også en kafé, piknikområde og andre fasiliteter for besøkende å nyte.

Les Mer